Ik sta ingeschreven bij verschillende vertaalbureaus, zowel in binnen- als buitenland, waaronder bij het bureau dat mijn vertaalsoftware heeft gebouwd.

Ook heb ik wat men 'directe klanten' noemt. Dat zijn mensen of bedrijven die mij rechtstreeks benaderen. Dat kan gewoon, ik ben een ondernemer. Als het een grote of gespecialiseerde opdracht is, dan kan ik een aantal collega's vragen om bij te springen.

Op verzoek kan ik referenties en voorbeelden van mijn werk overleggen.

 

Hieronder een aantal testimonials van klanten voor wie ik heb gewerkt.

Een van de eerste vertaalbureaus waarvoor ik werkte, was Textcase: 

"Joris is een betrouwbare en prettige vertaler om mee samen te werken. Hij is altijd op tijd met het leveren van vertalingen en levert daarnaast goede kwaliteit. Joris staat open voor kritiek en wil graag samen naar een perfecte vertaling werken. De communicatie is duidelijk en snel en daarnaast is hij flexibel als het om deadlines gaat. Hierdoor vraag ik hem regelmatig voor nieuwe opdrachten!"

Rachel Vermeulen, Project Manager Textcase

 

 Voor Boostability heb ik een jaar lang artikelen, blogs, videoscripts en andere zaken over SEO voor MKB'ers vertaald:

"Joris has been amazing to work with! He not only does an amazing job with translation from English to Dutch, he goes above and beyond to ensure that our design and formatting is correct. He edits the work done by the rest of the team. He points out things that don't make sense (like linking to an English link from a Dutch document). And he's put in the extra work to not only find native-language screenshots for some of our guides, but to also find those screenshots for our other translators to use in Spanish, German, and French documents as well. He really is the best to work with. I highly recommend him!"

Cassandra Bevan, Director of Marketing Boostability

 

Jeroen heeft mij benaderd omdat hij help zocht bij het schrijven en structureren van zijn subsidieaanvragen:

"Joris heeft ons geholpen bij het schrijven van een (succesvolle) subsidieaanvraag. Hij heeft door middel van zijn feedback op onze ideeën en zeer vakkundige tekstredactie de essentie van ons verhaal op een heldere en overtuigende manier naar voren weten te brengen. Het was een meer dan prettige samenwerking die we in de toekomst hopen voort te zetten!"

Jeroen Storm, Digital products for education